Bliv en del af vores netværk på Facebook, se nyheder, arrangere tennisdates og se billeder fra arrangementer.

Vi spiller på livet løs på Ryom Garros ;)

Kom med på det røde grus, og få sved på panden, smil på læben, og stjernegod træning.

Læs mere om hvordan du melder dig ind i klubben under topmenupunktet Om -> Indmeldelse

Her på hjemmesiden kan du melde dig ind og betale for dit udendørsmedlemskab med dit dankort.
Når du har oprettet din profil og betalt for medlemskabet, kan du benytte fanen "Banebooking/Kontingent" til at booke baner.

Prisen for medlemskab i sæsonen 2018 er:
Juniorer (under 18)       300,-
Seniorer (under 65)       500,-
SuperSeniorer (65 +)    500,-

Hver lørdag kl. 10:00 - 12:00 arrangerer vi fællestræning for alle uanset niveau. Mød op og få rettet op på din baghånd eller hvad der måske halter lidt.

Bane 1: 10.00-12.00 Fællesspil
        Bane 2: 10.00-11.00 Voksen begynder træning med instruktør

Træning for Juniorer kører fortrinsvist på onsdage kl 17-19 - Men hold øje med facebookgruppen hvor der koordineres dage og tidspunkter.

Hver onsdag har vi Tennisaften - Fællesspil for voksne. Så parkér børnene og mød op til en hyggelig aften.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp er du velkommen til at kontakte formanden Kim Gerstrøm via e-mail: kgp@richard-thomsen.dk

Vi glæder os til at se dig på banerne,
God sommer til Jer alle.