I vinterhalvåret har vi Softtennis i Multihallen. For nuværende har vi 2 hold igang med 1 times træning hver tordag. De juniorer der har tilmeldt og betalt for vinterholdet deltager.
Hold 1: Begynder/Letøvet.
Hold 2: Letøvet/Øvet.

I sommersæsonen rykker vi ud på gruset!

Der er der træning for alle Junior medlemmer.
De sidste par sæsoner har træning foregået om onsdagen, men det er op til vores frivillige træner at sammensætte hold og tidspunkter.

Vi tilbyder også træning for nye voksne medlemmer. Det er for alle - både begyndere og øvede.
Vi lægger vægt på god og sjov træning, hvor den nye spiller skaber sig et netværk i klubben.
Vi træner lørdag formiddag. Derudover arrangerer vi fællesspil for alle uanset niveau hver onsdag aften.
Det er vigtigt at pointere at det er for alle.

Det kan føles svært for voksne nybegyndere at få sig selv til at deltage sammen med erfarne spillere. Men husk på, at vi har alle selv været i din position engang. Forudsætningen for en god klubkultur er dels, at erfarne spillere tager godt imod de nye (og det gør vi ), og dels at de nye tager skridtet og deltager i træninger og fællesspil